SÉNAT DE BELGIQUE BELGISCHE SENAAT
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Session 2008-2009 Zitting 2008-2009
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16 décembre 2008 16 december 2008
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Question écrite n° 4-2189 Schriftelijke vraag nr. 4-2189

de Louis Ide (Indépendant)

van Louis Ide (Onafhankelijke)

à la ministre des PME, des Indépendants, de l'Agriculture et de la Politique scientifique

aan de minister van KMO's, Zelfstandigen, Landbouw en Wetenschapsbeleid
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Agence fédérale pour la sécurité de la chaîne alimentaire (AFSCA) - Horeca et cuisines de collectivités - Contrôles - Ventilation régionale Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) - Horeca en gemeenschapskeukens - Controles - Regionale opsplitsing 
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Agence fédérale pour la sécurité de la chaîne alimentaire
inspection des aliments
sécurité des aliments
industrie de la restauration
statistique officielle
répartition géographique
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen
Keuringsdienst van waren
voedselveiligheid
horecabedrijf
officiële statistiek
geografische spreiding
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16/12/2008Verzending vraag
(Einde van de antwoordtermijn: 19/1/2009)
5/1/2009Dossier gesloten
16/12/2008Verzending vraag
(Einde van de antwoordtermijn: 19/1/2009)
5/1/2009Dossier gesloten
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Réintroduite comme : question écrite 4-2591 Réintroduite comme : question écrite 4-2591
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Question n° 4-2189 du 16 décembre 2008 : (Question posée en néerlandais) Vraag nr. 4-2189 d.d. 16 december 2008 : (Vraag gesteld in het Nederlands)

À la page 95 du rapport annuel 2007 de l'Agence fédérale pour la sécurité de la chaîne alimentaire (AFSCA), on trouve une analyse des contrôles effectués par l'AFSCA dans l'horeca et les cuisines de collectivités. Ces inspections sont en effet nécessaires si l'on veut garantir la sécurité alimentaire dans ces établissements.

Pour me permettre d'analyser ces chiffres, je souhaiterais obtenir une réponse aux questions suivantes :

1. La ministre peut-elle ventiler le premier tableau de la page 95 du rapport annuel 2007 de l'AFSCA (“Inspections dans le seceur horeca et les cuisines de collectivités”) selon la région (Flandre, Wallonie et Bruxelles)?

2. Peut-elle également fournir ces chiffres (total et selon les régions) pour les années 2005 et 2006?

 

In het Jaarverslag 2007 van het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) vindt men op bladzijde 95 een analyse lezen van de uitgevoerde controles in de sector horeca en gemeenschapskeukens door het FAVV. Deze inspecties zijn inderdaad noodzakelijk wil men de voedselveiligheid in deze zaken waarborgen.

Omdat ik graag de regionale analyse gemaakt had van deze cijfers, had ik graag een antwoord gekregen op volgende vragen :

1. Kan de geachte minister de eerste tabel op bladzijde 95 van het Jaarverslag 2007 van het FAVV ("Inspecties in de sector horeca en gemeenschapskeukens") opsplitsen naar gewest (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) ?

2. Kan zij deze cijfers (totaal én regionaal) ook geven voor de jaren 2005 en 2006 ?